Életmód

Gyereket váró leszbikus párral reklámoz a Samsung

A Samsung legújabb reklámjában különböző korú, nemű, rasszú embereket láthatunk, különböző életstílusokkal, de a legtöbb érzelmet nem más, mint egy leszbikus pár váltotta ki.

Ahogy a PinkNews is írja, az egy perc hosszúságú videó, mely a Samsung Galaxy: A Jövő címet viseli, megannyi szereplője mellett egy igazán fontos reprezentációt is kihangsúlyoz, mégpedig egy eltérő rasszú, terhes leszbikus párt.

A reklám alatt egymáshoz bújva tűnnek fel, miközben egymásra és telefonjuk kijelzőjére mosolyognak, amin nem más látható, mint egy ultrahang felvétel születendő gyermekükről.

Az emberek nem győzték kifejezni meghatódottságukat, boldogságukat, még ha erre könnyek között is került sor. Mindenkinek fontos, hogy a reklámokban magára találhasson, azonosulhasson az ott szereplőkkel, így természetesen a Samsungnak máris sikerült az LMBTQ közösség szívébe zárnia magát.

Uramisten, az új Samsung reklámban van egy terhes leszbikus pár, akik közül az egyik másik rasszhoz tartozik, én meg konkrétan rákiáltottam a TV-mre, hogy URAMISTEN LESZBIKUSOK!

Amikor először láttam a jelenetet, sírni kezdtem és azonnal a telefonhoz siettem, hogy elmondhassam a barátnőmnek. Mind a ketten nagyon boldogok voltunk, hogy ilyen formában láthattuk magunkat a televízióban.

 

 

FRA EU post inject banner
Previous post

Meggyilkolták hazájában a transz menekültet, akit az Egyesült Államok nem fogadott be

Next post

Lengyelország is közelebb került az átnevelő terápiák betiltásához