Hírek

GIF-ekkel a melegebb karácsonyért – A Planetromeo új szintre emeli a karácsonyi üdvözlőlapokat

A Planetromeo az ünnepekre időzítve új, karácsonyi GIF-sorozattal rukkolt elő, hogy igazán vidám és queer legyen az idei karácsony. Az animált GIF-ek egy merész, meleg csavarral – arany és ezüst helyett – neonba öltöztetik a karácsony klasszikus jelképeit.

A télapó, a rénszarvasok és a karácsonyi díszek is újra lettek gondolva, hogy az ünnepek alkalmából izgalmas GIF-ekkel vértezzük fel az internet népét. A GIF-ek a PLANETROMEO hivatalos Giphy oldaláról oszthatók, de a Facebookról és a Giphy appból is kereshetők a “Gay as Christmas” vagy “Gay Christmas” kifejezésekkel. Továbbá megtalálhatók a PLANETROMEO GIF oldalán a planetromeo.com-on is. A karácsonyi GIF-ek a tematikus GIF-ek első kollekciója, és a sorozat 2018-ban folytatódik.

Giphy-oldal: giphy.com/romeoplanet
ROMEO GIF-oldal: planetromeo.com/blog/share

A Planetromeóról

A PLANETROMEO, vagy egyszerűen csak ROMEO, 15 évvel ezelőtti indulása óta kiáll a globális sokszínűség mellett, és világszerte küzd az LMBT+ emberek diszkriminációja ellen. A PLANETROMEO a világ egyik vezető közösségi oldala meleg és bi férfiak, illetve transzneműek számára. A ROMEO alkalmazással és honlappal egy barátságos otthont szeretnénk nyújtani meleg férfiak számára, ahol barátkozhatnak,
chatelhetnek, ismerkedhetnek és randizhatnak.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin