Frankie Grande furcsa mondattal jelentette be, hogy egy meleg házaspárral jár

Frankie Grande egy halloweeni bulin jelentette be, hogy egy meleg házaspárral jár. Utána pedig még egy kicsit növelte a meleg szeterotípiákat is egy igencsak buta mondattal.

 

 

Az énekes, tévés személyiség és színész Grande – akit sokan inkább arról ismernek, hogy ő Ariana Grande bátyja – a US Weeklynek nyilatkozva rántotta le a leplet különös kapcsolatáról:

“Ők a barátaim. Már majdnem három hónapja randizunk, ami a melegvilágban öt évvel ér fel.”

Oh igen, mert az LMBTQ világban senki sem képes hosszútávú kapcsolatra és ritkaság, ha valaki több hónapig vagy akár évig marad együtt és mindannyian szállunk virágról virágra, ugye Frankie?

Lehetséges, hogy Frankie Grande-nak, ha már ennyire kétségbeesetten híres akar lenni, meg kellene tanulnia azt, hogyan lehet felelősséggel nyilatkozni, úgy, hogy ne mélyítse az LMBTQ közösség amúgy sem rózsás, sztereotípiákkal teli megítélését.

A trió augusztus vége óta posztol közös képeket Instagramra. A házaspár Dr. Mike Pophis és az ügyvédként dolgozó Daniel Sinashon nem először kerülnek a hírekbe. Házasságukat hét helyszínen kötötték meg, mivel a zsidó szokás szerint hét áldást kell elmondani esküvőkor, amit ők hét különleges desztináción tettek meg.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin