Színes

Folytatást kap a nagysikerű I Kissed a Boy

A BBC megerősítette, hogy második évadot kap az úttörő I Kissed a Boy című műsora, amely tavaly történelmet írt mint az Egyesült Királyság első, azonos neműeknek szánt társkereső műsora. Ámor, vagy más szavakkal a műsorvezető ezúttal is Dannii Minogue lesz.

Annyira izgatott vagyok, hogy újra én játszom Ámort Olaszországban. Alig várom, hogy találkozhassak a következő szereplőgárdával, amikor a Masseria kapui kinyílnak… Annyi fontos történetet kell még elmesélnünk” – mondta Minogue egy nyilatkozatban.

Az I Kissed a Boy sok méltatást kapott sokszínű szereposztása, a queer férfi kultúra bemutatása és nem utolsó sorban popos zenéje miatt. És természetesen Minogue-ot is dicsérték műsorvezetői tehetsége és kifogástalan ruhatára miatt.

A műsor sikere nyomán készült el és már adásban van a BBC Three valamint a BBC iPlayer műsorán az I Kissed a Girl, amelyet szintén sokan dicsérnek reprezentativitása miatt.

Mindkét sorozatban 10 versenyzőt mutatnak be, akiket összepárosítanak, és az első találkozáskor csókkal köszöntik egymást. A sorozat során a versenyzők eldöntik, hogy a „csókok” sorozatán keresztül együtt maradnak-e jelenlegi partnerükkel, vagy egy új partnerrel akarnak összejönni.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin