Színes

Bejelentették a Dannii Minogue vezette leszbikus társkereső indulási dátumát

I Kissed a Girl címen érkezik a brit BBC legújabb, queer-központú reality randisorozata, amely egy csapat, a szerelmet kereső hölgyet követ majd nyomon.

 

 

Elveszett szerelem? Megsavanyodott helyzet? Ne aggódj, Dannii idén nyáron újra Ámort játszik” – áll a BBC Three beharangozó posztjában. „És ezúttal a lányokért teszi…

A műsor 10 egyedülálló queer nőt követ majd nyomon, akik egy olasz villába utaznak, ahol párokba rendeződnek, és első találkozásukat csókkal pecsételik meg, így tesztelve a közöttük lévő kémiát. A következő hetekben lehetőségük nyílik megismerkedni a párjukkal, és tesztelik a kapcsolatukat, eldöntve, hogy együtt akarnak-e maradni.

A műsor a tavalyi I Kissed a Boy című sikersorozat spinoffja, amely ugyanilyen formátumú volt, de queer férfiakat mutatott be. Annak a műsornak is Dannii Minogue volt a házigazdája, és a nézők együntetű véleménye szerint kiválóan megállta a helyét.

Az I Kissed a Girl drámát fog szolgálni, szétzúzza a sztereotípiákat, és minden eddiginél több fordulatot ígér” – olvasható a műsor leírásában. A spinoff bejelentésekor Minogue a következőket írta: „Miután az I Kissed A Boy című műsorral megmutattam, hogy a szerelem valóban mindenkié, izgatottan várom a lehetőséget, hogy a második szériában a lányok Ámorja lehessek. Annyira izgatottan várom, hogy lássam, találunk-e még több kapcsolatot, kémiát és remélhetőleg csókkal megpecsételt szerelmet.

Az első két epizód premierje május 5-én lesz a BBC iPlayeren, az új részek pedig minden vasárnap és hétfőn kerülnek adásba a BBC Three műsorán.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin