Lifestyle

És te kivetkőztél már magadból, csak hogy jól megnézhess egy helyes pasit?

Az csak természetes, ha egy helyes pasi láttán kicsit megzavarodunk. Nincs ebben semmi meglepő, színtiszta tudomány, hogy az agyból hirtelen máshová indul a vér, ugye. Ettől függetlenül vannak, akik azt is megtapasztalták már, hogy ebben a pillanatnyi zavarban valami olyasmit cselekszenek, ami egyébként egyáltalán nem jellemző rájuk.

Az egyik Reddit felhasználó fel is tette a kérdést, hogy mi volt az a leginkább szokatlan dolog, amit úgy tettek meg, hogy az még saját magukat is meglepte, csak hogy jól megnézhessenek egy helyes pasit. Kezdésnek a kérdező megosztotta a saját esetét:

„Egyszer csak azért kezdtem követni egy kutyáját sétáltató, nagyon dögös pasit, mert tudtam, előbb-utóbb le kell hajolnia, hogy felszedje a kutya csomagját. És bejött.”

A felvetésre pedig érkeztek válaszok is, ezek közül álljon itt pár. És ha veletek is történt már hasonló, akkor ne tartsátok magatokban, hanem írjátok meg kommentben.

„Pénztárosként dolgozok, és megláttam, hogy egy nagyon helyes pasi az első kasszához akar beállni, ahol a kolléganőm volt. Én meg odaszóltam a srácnak, hogy bocsi, de a kolléganőm épp a szünetét tölti, ezért jöjjön át hozzám. Amikor elment, a munkatársam hülyére röhögte magát.”

„Egy építkezés mellett bicikliztem el éppen, és ott volt egy fickó félmeztelenül, mert volt vagy legalább harminc fok. Én meg nekimentem a járdaszegélynek és kis híján felborultam, mert annyira bámultam.”

 

 

„Futás közben szándékosan belassítottam, hogy egy srác mögött maradhassak, csak mert olyan szép volt a feneke. Egyébként simán leelőztem volna.”

„Épp vidámparkban voltam egy forró napon, ezért beültem egy vízi hullámvasútra. Pár kocsival előttem három olyan félmeztelen pasi ült, akik hosszú idő óta a legdögösebbek voltak, akiket csak láttam. Amikor véget ért a menet, odamentem a fotóautomatához, és megfordult a fejemben, hogy megveszem a róluk készült képeket.”

„Középsulisként egy uszodában dolgoztam, és nagyon sok időt töltöttem azzal, hogy sűrűn bejártam ellenőrizni, tényleg rend és tisztaság van-e az öltözőkben. Csak tettem a kötelességemet!”

 

 

„Vetkőzős játékot játszottunk, ami szerencsére nem az én ötletem volt. Ja, és csak srácok voltunk jelen. Tetszett, hogy rajtam kívül senki se gondolt arra, hogy ez azért egy kicsit buzis.”

„Korábban a sürgősségin dolgoztam, és egyszer bejött egy nagyon helyes és arányos testű pasi, aki kosarazás közben fellépő ágyéki fájdalomra panaszkodott. Sérvgyanúval kellett megvizsgálnom, ezért meg kellett fognom a golyóit. Természetesen olyan szakszerűen jártam el, amennyire csak lehetett, és nem csináltam semmi megkérdőjelezhetőt, de olyan jó volt megérinteni.”

„Épp dolgoztam, amikor bejött egy elképesztően helyes rendőr a feszülős egyenruhájában, dagadó izmokkal, és kerek, formás fenékkel. Amikor senki sem figyelt, gyorsan csináltam egy képet a fenekéről.”

 

 

Nektek simán lehet ezeknél sokkal jobb sztoritok is, úgyhogy jöhetnek a kommentek!

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb