Hírek

Elkaszálják Caitlyn Jenner valóságshow-ját?

A transznemű sztár éleétről szóló reality mégsem lett olyan népszerű, mint a Kardashian-lányokról szóló sorozat, pedig a címszereplő nagyon reménykedett benne.

LOS ANGELES, CA - JULY 24:  Caitlyn Jenner attends Culture Club's performance at the Greek Theatre on July 24, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Nederlander)
Fotó: by Kevin Winter/Getty Images for Nederlander

Az I am Cait címre keresztelt valóságshow második évada múlt héten került adásba, azonban a nézettségi adatok akkorát zuhantak a tavalyi szériához képest, hogy az E! tévécsatorna vezetői már azon gondolkodnak, hogy elkaszálják a műsort. Említett epizód mindössze 745 000 nézőt vonzott a tavalyi évadzáró 1,26 milliós nézettségéhez képest (a legelső epizód 2,73 milliós nézőszámát nem is említve, amelynek kialakulásában nyilván jelentős része volt az újdonság erejének is.

Egy ismerős nyilaktkozatai szerint „Cait borzalmasan érzi magát, mindenkit hibáztat, kivéve önmagát. Egyfolytában a csatornát hívogatja, hogy jobbban promózzák a műsort, és ezzel a PR-osát sem kíméli. Tényleg azt hitte, hogy ez a show nagyobb érdeklődést vonz, mint a Kardashian-lányok élete és hogy 8-10 évig fut majd.”  

A „forrás” elmondása szerint Cait nem hajlandó felelősséget vállalni a műsorért; teljesen elvakítja az egója és semmi fegyelem nincs benne. Egyszerűen nem érti, hogy rengeteg olyan ember van, aki például nem ért egyet a politikai nézeteivel és ezért nem tudja támogatni őt.

Caitlyn Jenner ugyanis megrögzött republikánus, és nemrég a nyíltan homofób Ted Cruz elnökjelöltet támogatta meg bizalmával, majd Hillary Clintonra „támadt”, aki szerinte semmibe veszi a nők jogait.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin