Hírek

Elengedték a londoni leszbikus pár támadóit

Mint ismert, a sokakat megrázó támadás után négy fiatal fiút vettek őrizetbe homofób indítékból elkövetett súlyos testi sértés vádjával. A londoni buszon történt leszbikus pár elleni támadással kapcsolatban azonban a fiúk nem vallották magukat bűnösnek.

 

 

A mindössze 15 – 17 éves fiúk a helyi fiatalkorúak bírósága elé álltak, miután májusban egy londoni buszon először arra utasítottak egy leszbikus párt, Melania Geymonatot és Christine Hannigant, hogy csókolózzanak előttük, majd amikor azok nem tettek eleget a kérésnek, brutálisan megverték őket.

A kiskorú vádlottak a szüleik és ügyvédeik jelenlétében érkeztek a tárgyalásra, ahol mind a négyen ártatlannak vallották magukat a fenyegetés és a bántalmazás vádjában. A legfiatalabb azt is tagadta, hogy ellopta volna Melania Geymonat bankkártyáját. A csapat tizenhat éves tagját egy telefon és egy táska lopásával is megvádolták, melyek közül a telefonét nem, de a táskáét beismerte – írja a Pink News.

A fiúkat óvadék ellenében engedték szabadon, de csakis azzal a feltétellel, hogy nem veszik fel egymással vagy bármely szemtanúval a kapcsolatot.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin