Hírek

Négy férfi vert össze egy leszbikus párt, amiért nem csókolóztak előttük

Egy londoni buszon, késő éjjel történt, hogy a hazafele tartó, egyébként uruguayi Melania és amerikai barátnője, Chris mögött egyszer csak egy fiatal férfiakból álló csoport jelent. Az úriembernek nem nevezhető srácok követelni kezdték, hogy a két nő csókolózzon, és durva, szexuális jellegű kézmozdulatokkal mutogattak nekik – számol be a 24.hu.

A pár próbálta elkerülni a konfliktust, kérték a zaklatóikat, hogy hagyják őket, de eredménytelenül, aztán egy húsz és harminc év közötti férfi különféle tárgyakkal kezdte dobálni őket.

A következő, amire emlékszem, hogy Chris már közöttük van, és ütik-verik. Próbáltam kihúzni őt közülük és megvédeni, erre engem is verni kezdtek” – idézte a Melaniát a Metro című brit újság, amely képeket is közölt a véresre vert nőkről. „A ruhám és a padló is csupa vér volt” – mondta az uruguayi áldozat, aki szerint a támadók legalább négyen voltak, és ki is rabolták őket, mielőtt elhagyták a buszt.

 

 

Melania februárban költözött Londonba, most a diagnózisra vár, hogy eltört-e az orrcsontja.

A legjobban az dühít, hogy az efféle erőszak már teljesen általános lett, ezért néha egy megvert, véres nő látványára van szükség ahhoz, hogy egyáltalán elérje az ingerküszöböt. Több barátom is van, akiket csak azért vertek meg, mert melegek” – nyilatkozta.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin