Lifestyle

Egyszerre hat gyermeket fogadott örökbe egy meleg házaspár

Egy meleg házaspár nemrég fogadott örökbe nem kevesebb, mint hat gyermeket, és annak, hogy vajon miért is nem érték be kevesebbel, szívet melengető oka van.

Rob és Steve Anderson-Mclean hivatalosan is örökbe fogadhatta a hat testvért annak érdekében, hogy a srácok együtt maradhassanak, és ne kelljen külön-külön családhoz kerülniük – írja a Gay Star News.

 

A nagy család

 

Az újdonsült apukák tizennyolc évvel ezelőtt találkoztak, majd később összeházasodtak. Arra pedig Steve biológiai fiának felnövése után jöttek rá, hogy szeretnének közösen is családot alapítani. A hat testvérre egy ügynökségen keresztül találtak rá Ohióban, és egészen Pennsylvaniából utaztak oda, hogy megismerhessék Carlost, Guadalupét, Mariát, Selenát, Nasát és Max-et, akik öt éve éltek árvaházban.

Bár mindketten idegesek voltak a nagy találkozás miatt, úgy érezték, a gyerekek és köztük szerelem lett első látásra, és a két férfi máris jövendőbeli családjukat látja bennük. Amint a testvérek hivatalosan is hozzájuk kerültek, életüket fenekestül fel kellett forgatniuk, hogy alkalmazkodhassanak a jócskán kibővült családhoz. Steve még a munkahelyét is otthagyta, hogy minden figyelmét a gyerekeknek szentelhesse, míg Rob folytatja munkáját, mint mérnök.

 

 

A mai világban mindenkinek szüksége van és meg is érdemel egy családot, és néha ez a család nem biológiai, hanem te magad kreálod. […] Aki azon gondolkozna, hogy fogadjon-e örökbe gyereket vagy sem, annak azt tanácsolom, hogy tegye meg. Szerintem néha, legyünk melegek vagy heterók, túlgondolunk dolgokat és mindig a megfelelő pillanatra várunk. És szerintem a legnagyobb dolog, hogy csak haladjunk előre. Lesznek jó és rossz napok is, de a végén visszatekintünk és rájövünk, hogy teljes mértékben megérte.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin