Hírek

Egy politikus szerint a melegek csak 42 évig élnek

Egy Arizona állambeli republikánus politikus állítása szerint a meleg férfiak fiatalon halnak, köszönhetően a „káros életstílusnak”.

 

Ron Gould

 

Ron Gould, Mohave megye felügyelője, aki korábban a házassági egyenlőség bevezetése ellen harcolt, most arra a megállapításra jutott, hogy a meleg férfiak legfeljebb 42 éves korukig élnek. Amikor azonban arra kérték, fejtse ki elméletét, Gould inkább nem bocsátkozott részletekbe.

„Mindenkinek megvan a maga bűne, de meg kell próbálnunk elnyomni ezeket. Az alkohol is káros, mégsem látunk olyan csoportokat, akik az alkoholizmust támogatnák és hirdetnék.”

A politikus nem tért ki arra, hogy mit gondol az LMBTQ közösség többi tagjának élettartamáról. A Phoenix New Times információi alapján azonban nagy valószínűséggel ezt az egy adatot is egy nem tudományos felmérésben találta, melyet a homofóbiájáról hírhedt Családkutató Intézet készített még 1994-ben. Ha mégis igaz a felmérés eredménye, figyelembe kell venni, hogy azt az AIDS krízis kellős közepén készítették, még az előtt, hogy a modern orvostudomány a HIV-vel élőket valóban hatékony gyógyszerekkel segíthette volna.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb