Hírek

Egy kuvaiti tudós állítja: megtalálta a homoszexualitás gyógymódját

 

Saját véleménye szerint forradalmi megoldással állt elő egy kuvaiti tudós, aki határozottan állítja: a tudomány segítségével rájött, hogyan is lehetne gyógyítani a homoszexualitást. Mindezt egy interjú során részletesen meg is osztotta a tévénézőkkel.

Mariam Al-Sohel a Scope TV-nek adott interjúja során magyarázta el, hogy gyógymódja ősi szent szövegeken alapul, melynek segítségével el lehet pusztítani a homoszexualitás okozóját: egy spermaevő férget – írja a Gay Star News. Al-Sohel elárulta, hogy kétféle gyógyszert hozott létre kúp formájában – egyiket meleg férfiaknak, a másikat leszbikus nőknek. Az alapanyagok ugyanazok, a kúpok csupán színükben térnek el egymástól.

„Olyan gyógyászati kúpokat fedeztünk fel, amelyek megfékezik a harmadik nemhez tartozó nőies férfiak szexuális szükségleteinek felerősödését, valamint a férfias nőkét is, akik a negyedik nem képviselői. […] Mindez tudomány, nem kell rajta semmit sem szégyellnünk. A szexuális szükségletek kibontakozásához hozzájárul egy féreg is, amely spermával táplálkozik. A kúpok lecsillapítják a késztetéseket, melyeket a spermán élő férgek váltanak ki.”

Majd még tovább fejtegette elméletét, és felhívta a figyelmet arra, hogyan is kellene táplálkoznia a nőies férfiaknak ahhoz, hogy férfiasabbak és erősebbek legyenek, mivel szerinte ez is szerepet játszik a homoszexualitás kialakulásában: a megoldást a kesernyés ételekben látja.

Ha belegondolunk, milyen törvények leselkednek az LMBTQ közösségre Kuvaitban, talán már nem is lepődünk meg Al-Sohel „gyógyászati munkáján”. Az azonos neműek közötti szexuális aktust törvény tiltja, amit akár hat év börtönbüntetéssel is sújthatnak.

 

 

Összegezzük: a kutató szerint a harmadik nemhez a nőies férfiak tartoznak, míg a negyedik nemhez a férfias nők. Ezek szerint a meleg férfias férfiaknak és a leszbikus nőies nőknek még várniuk kell mind a sorszámozásra, mind a megfelelő kúpokra…

Akinek kétségei lennének az iszlám spermaevő férgek elleni kúpok hatékonyságában, az egyen echte keresztény tortát, ami szintén gyógyítja a homoszexualitást.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin