Színes

Egy szélsőjobbos politikus szerint csak propaganda a cuki meleg pingvinpár

pingvinpár
Sphen és Magic. Fotó: Sea Life Sydney Aquarium, Facebook

Lyle Shelton, a keresztény konzervatív Family First (A család az első) ausztrál párt egyik vezető politikusa szerint Sphen és Magic, a Sea Life Sydney Aquarium híres pingvinpárja valójában nem is meleg – írja a Metro UK. A politikus szerint az állatpark csak felhasználja a pingvineket arra, hogy „agymosást” végezzenek a gyerekeken.

Sphen és Magic 2018 óta vannak együtt, több tojást is kiköltöttek már nevelőszülőként és neveltek fel fiókákat is. Világszerte több állatkertben is élnek azonos nemű pingvinpárok, ahogy meleg flamingók,  vagy éppen teknősök is.

Shelton szerint „manipulálták” a pingvineket, hogy azt higgyék magukról, hogy melegek. A Twitteren a politikus esküdözött, hogy „megvédi a gyerekeket” és „ki fogja irtani az iskolai tantervből az ilyen ostobaságokat”. Arra is megkérte a szülőket, hogy ne vigyék a gyerekeiket a létesítménybe, nehogy befolyásolja őket a pingvinpár.

„Lényegében azt a történetet, amelynek az emberi beavatkozás által az állatvilágban okozott károkról kellene szólnia, inkább úgy tálalják a legfiatalabb, legbefolyásolhatóbb gyermekeinknek, mint a virágzó meleg kapcsolatokról és a különféle szülői formákról szóló oktatást”írja a párt a weboldalán.

Shelton és pártja alapvetően nincs tisztában az állatvilággal, hiszen tudományosan bizonyított, hogy több mint 1500 állatfajnál megfigyelhető az azonos nemű egyedekhez való vonzódás.

A politikusnak egyébként nem ez az első meredek állítása. Korábban „ellopott generációnak” nevezte az azonos nemű párok által nevelt gyerekeket. Csalódott azokban a keresztényekben, aki támogatják az azonos nemű párok házasságát, és támogatja azokat a szülőket, akik LMBTQ gyerekeiket átnevelő terápiára kényszerítenék. A drag queenek fellépését pedig színtiszta pornográfiának tartja.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin