Lifestyle

„Édesapám majdnem öngyilkos lett, amikor coming outoltam”

Riyadh Khalaf youtuber nagyon sok vicces videót készített az elmúlt hónapokban, amik általában a meleg-téma körül forogtak – most azonban egy kicsit komolyabbra váltotta a hangnemet.

riyadhfather

Az ír származású internetes sztár szülei meglehetősen különböző módon reagáltak néhány évvel ezelőtti előbújására, amit az is befolyásolhatott, hogy mindketten vallásos családban nőttek fel – édesanyja, Lorraine katolikus, édesapja, Sam pedig muszlim neveltetést kapott Irakban.

Lorraine teljesen véletlenül jött rá arra, hogy a fia meleg. Elmondása szerint egyszer rákattintott az internetes böngészőben az előzményekre, és ekkor fedezte fel a meleg témájú oldalakat a tételek között. Miután kisírta magát, biztosította róla a fiát, hogy bármi is történjék, ő ugyanúgy szereti őt, ezért mondja el, ha titka van. Riyadh ekkore coming outolt édesnyjának.

Az édesapja előtt azonban ezek után Riyadh még kilenc hónapig titkolta szexuális irányultságát. Végül édesanyja biztatására úgy döntött, nem halogathatja tovább a dolgot. Mivel fizikailag képtelennek érezte magát arra, hogy hangosan kimondja: „meleg vagyok”, ezért leírta őket, és átadta apjának, aki igencsak meghökkent. „Amikor elolvastam, csak arra tudtam gondolni, hogy ez biztos nem a valóság” – mondta Sam Khalaf. – ” Hajnali 3-4 felé felkeltem és elkezdtem tablettákat keresni, hogy öngyilkos legyek. Ostobaság volt.”     

Azóta azonban apa és fia viszonya rendeződött, és Riyadh úgy érzi, neki van a legjobb apukája a világon.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin