Hírek

Dokumentumfilm készül Tyler Oakley-ról

Snervous címre hallgató filmet decembertől vetítik néhány amerikai moziban, azután pedig digitálisan is elérhető lesz. 

tumblr_static_1tey7xukp30kcg40koo8g444c

Tyler hét évvel ezelőtt kezdett el YouTube-videókat készíteni: akkoriban ezek még csak rövid kis felvételek voltak, amiket az akkor elsőéves egyetemista kollégiumi szobája magányában készített a mindennapjairól. Az internetes kultúra fejlődésével azonban – sok más vloggeréhez hasonlóan – Tyler élete is hatalmasat változott az elmúlt néhány évben: világhírű LMBTQ-aktivista lett belőle, aki videóin keresztül több millió fiatalnak segít abban, hogy felvállalja önmagát.

Az AwesomenessTV nevű cég éppen ezért úgy döntött, hogy filmet készít a közel 8 millió követőt számláló youtuberről, amelyhez az USA-n, az Egyesült Királyságon és Írországon átívelő Slumber Party Tour során készítették el a felvételeket. Ezek az élő turnék különösen divatosak lettek a videókészítők körében az utóbbi időben, hiszen így valóban személyesebb kapcsolatba kerülhetnek rajongóikkal. A dokumentumfilm címe egyébként egy szóösszerántásból ered, amit Tyler gyakran használ: a kifejezés a scared (ijedt) és a nervous (ideges) szavak összevonásából született.


„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy az Awesomeness segítségével tárhatom a nyilvánosság elé a történetemet” – 
nyilatkozta Tyler. – „Azért kezdtem el videókat készíteni, mert egyedül éreztem magam; hihetetlenül boldoggá tesz, hogy ilyen formában is megoszthatom életem talán legfantasztikusabb éveit.” 

Tylernek emellett október végén megjelenik első, személyes történeteket tartalmazó esszégyűjteménye is Binge címmel, amelyből még jobban megismerhetjük a YouTube harsány „királynőjét”.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin