Itthon

Díjat nyert a szivárványcsaládok mellett kiálló kampány

Eredményt hirdettek NIOK Civil Díj döntőjébn, ahol a Háttér Társaság és Szivárványcsaládokért Alapítvány közös #ACSALÁDAZCSALÁD kampányát két díjjal is jutalmazták!

A közönségdíjról már nyáron is lehetett tudni, ám a legjobb kommunikációs kampányért járó díjat az ünnepélyes átadon vehették át a két szervezet képviselői, Dudits Luca és Pál Márton.

Örülök, hogy egy olyan csapatnak adhatom át a díjat, akik a szerkesztőségünk tagjaihoz hasonlóan őszinték és állhatatosak, mániákusan ragaszkodnak az igazukhoz és a jóhoz és vállaljak véleményüket” – mondta Herczeg Szonja, az nlc.hu felelős szerkesztője.

 

 

A Civil Díjat a NIOK Alapítvány azzal a céllal hozta létre, hogy felhívja a figyelmet azokra a civil kezdeményezésekre, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el, összefogást generáltak, változást indítottak el, különösen innovatívak, vagy jó példával szolgálnak a többi civil szervezet számára, és a díjazással ismertséget és elismertséget adjon nekik.

A közönségdíj apropóján a NIOK Alapítvány egy félórás beszélgetést is készített Lucával, valamint Marcival, amely meghallgatható a szervezet YouTube-csatornáján.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin