Hírek

Cuki eljegyzés Disneylandben

A Reddit közösségi portálon osztotta meg a eugenius310  nevű felhasználó a jópofa fényképet, amelynek segítségével megkérte barátja kezét.

 

A Disneylandben található, Splash Mountain  nevű vizes attrakció egyik legjobb része az, hogy a legrázósabb részen készül egy fotó a csónakban ülőkről. Az internet tele van olyan képekkel, amiken családok, baráti társaságok vagy párok vágnak meglepett, sokkos, vagy éppen poénból rezignált arcot.

„Eugenius310” azt találta ki, hogy a fotó készítésének pillanatában mindketten tűnjenek ijedtnek. A barátja azonban mit sem tudott arról, hogy a háta mögött ő feltartott egy „Hozzám jössz?” feliratú táblát – csak amikor kiszálltak a csónakból, és megnézték a fotót, akkor érte a meglepetés.

Nézegess képeket a Disney GayDay-ről! 

A Reddit-fórum szerint, ahova a képet posztolta az immár boldog vőlegény, így zajlottak az események: „Tegnap megkértem Disneylandben a csodálatos barátom kezét. A táblát az unokahúgom és az unokaöcsém segítségével készítettem néhány hónappal ezelőtt. Miután kijöttünk a Splash Mountainból, letérdeltem, és megkérdeztem tőle, hogy velem akarja-e tölteni élete hátralevő részét, ő pedig igent mondott.” 

(Proposal Pic) My mom told me not to post it on Facebook because she’s ashamed of me, so I’m posting it here for the world to see! from gaybros

Nem ez az első alkalom, hogy valaki ezt a Disney-s látványosságot használja „alternatív” célokra: egy lány tavaly a családjának coming outolt hasonló módon.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin