Színes

Biszexuális szépségkirálynő coming outolt

Maria Thattil modell, digitális tartalomkészítő, újságíró és korábbi Miss Universe Australia biszexuálisnak vallotta magát az I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! (Magyarországon Celeb vagyok, ments ki innen! címmel futott hasonló produkció) ausztrál valóságshow egyik legutóbbi epizódjában.

A 28 éves Thattil, aki a műsort a Minus18 nevű, az LMBTQ-fiatalokat támogató csoport népszerűsítésére használja, később a közösségi médiában és máshol is elárulta, hogy a bejelentést azután tette, hogy egy társkereső alkalmazáson outoltatták.

Felnőttként mindig azt gondoltam, hogy egy kicsit biszexuális vagyok. Mindig csak heteroszexuális férfiakkal randiztam, de felnőve volt, hogy belezúgtam azokba a lányokba, akikkel együtt jártam iskolába” – mondta Thattil a műsorban. A mai napig megnézi és értékeli a vonzó nőket.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miss Universe Australia 2020 (@mariathattil) által megosztott bejegyzés

 

Aztán mielőtt idejöttem volna [a műsorba], elmentem egy buliba, ahol találkoztam egy lánnyal, és végül kavartunk” – vallotta be egyik társának. „Olyan természetesnek tűnt.

A Minus18 honlapja szerint támogatást nyújt a többségitől eltérő szexuális orientációjú és nemi identitású ausztrál fiataloknak – Thattil a Who című lapnak elmondta, hogy nehezen tudta őszintén és hitelesen képviselni a szervezetet, amikor ő maga még titkolódzott.

Ott voltam ebben a műsorban, beszéltem erről a jótékonysági szervezetről, és nem éreztem helyesnek, mert tudtam, hogy nem vagyok őszinte magammal” – mondta. „Ha ki akarok állni és az elfogadásról, meg arról beszélni, hogy merjek önmagam lenni, akkor jobb, ha elkezdem a saját utamat járni.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miss Universe Australia 2020 (@mariathattil) által megosztott bejegyzés

 

Fent vagyok egy társkereső alkalmazáson, ahol úgy állítottam be a preferenciáimat, hogy a férfiakat és a nőket is mutassa. Majd kaptam egy üzenetet egy barátomtól: „egy ismerősöm most küldött nekem egy képernyőfotót a fiókodról, és úgy gondoljuk, hogy van valaki, aki neked adja ki magát” – számolt be az esetről Thattil, hozzátéve, hogy amiatt is aggódott, hogy valaki látta, ahogy egy lánnyal csókolózik a buliban.

Az egész helyzetet, a titkolódzást nagyon stressszesnek találta, de most, hogy coming outolt, Thattil egészen máshogy áll az egészhez. „Egyszerűen rohadt jó érzés kimondani” – mondta el később a műsorban.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin