Hírek

Bibliai szöveggel tették tönkre a szivárványszínű zebrát

A szivárványos zebrát ért vandalizmus után Ausztráliában egy vallásos város polgármestere az elkövető ellen fordította saját fegyverét, és bibliai idézettel válaszolt a történtekre.

Lismore polgármestere, Isaac Smith december elején még büszkén számolt be a szivárványmintás gyalogos átkelőről, amit a városban készítettek, ám az újítás szilveszterre vandalizmus áldozatául esett – írja a Gay Star News.

A szivárványra feketével egy bibliai utalást festettek, mégpedig a ’GEN 9:13’-at, amely a következőre utal a Szentírásban: „Szivárványívemet helyezem a felhőkre, az lesz a jele a szövetségnek, melyet én a világgal kötök.”

A polgármestert elszomorították a történtek, de biztosította róla a várost, hogy kinyomozzák az esetet. Már tervezik, hogy rendbe hozzák a gyalogos átkelőt, de arról nem tudott pontos információt adni, mikorra is lesz kész. Az elkövető(k)nek azonban különleges üzenettel készült:

„Szerintem a szivárvány egy olyan szimbólum, amit mindenki értékelhet, és az hogy valaki ráfestett, szégyenletes az egész közösségre nézve. […] Ha ezek az emberek valóban keresztények, szerintem jobban oda kellene figyelniük a cselekedeteikre, és emlékezniük a Példabeszédek könyvének 25:28. részére, ami azt mondja: ’ Mint a város, amelynek csupa rés a kőfala, olyan az az ember, akinek nincs önuralma. ’ Talán inkább ezt kellene észben tartaniuk.”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin