Hírek

Beöltöztette áldozatai holttesteit a meleg sorozatgyilkos

Elkezdődtek a meleg sorozatgyilkos, Bruce McArthur tárgyalásai. A kanadai férfi nyolc férfit gyilkolt meg Toronto meleg negyedében. Az áldozatokat haláluk után be is öltöztette.

A meghallgatás során a 67 éves vádlott elmondta, hogy miután megfojtotta áldozatait, le is fotózta azok holttestét.

Néhány holttestet be is öltöztetett – az áldozatok a fotókon szőrményt és fekete bőrsapkát viseltek, szájukba pedig szivart tett. Ezen felül néhányuknak leborotválta arcszőrzetét, amit meg is tartott – írja a PinkNews.

A gyilkosságok 2010 és 2017 között történtek.

Az áldozatok között több közel keleti és dél-ázsiai származású is volt. McArthur olyan áldozatokat keresett, akik nem vállalták nyíltan és bátran szexualitásukat és eltűnésük nem lenne olyan feltűnő. Néhányuk titkos életet élt származása miatt és voltak köztük olyanok is, akiknek nem volt stabil lakhatóságuk. McArthur ezt használta ki, hogy bűneivel ne bukjon le.

Letartóztatásakor McArthur lakásában találtak egy kilencedik embert is, meztelenül a férfi ágyához bilincselve, egy táskával a fején. 

A férfi egy ismerkedős randiappon ismerte meg McArthurt.

Az utolsó ismert áldozat Kinsman volt, aki eltűnése napján még írt a férfiről naplójában, mint bizonyos Bruce-ról. 

Később egy biztonsági kamerán látszódott, hogy beszállt McArthur teherautójába. Ekkor bukott le McArthur.

Kérjük ti is óvatosan használjátok a különböző randioktatásokat. Ne találkozzatok idegenekkel, mindig tudjátok a partneretek teljes nevét, és ha valakivel elmentek randizni, mindig mondjátok meg valakinek, hogy pontosan kivel és hova mentek. Ne szálljatok idegen autóba – sose tudhatjátok, hova visz majd valójában.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin