Itthon

Bejelentették az idei Budapest Pride Felvonulás útvonalát

Megtartjuk a felvonulást” – üzente múlt héten a Budapest Pride, miután a Mi Hazánké lett az Andrássy út, amely hagyományosan a pride felvonulás útvonalának meghatározó eleme. „Szóltunk, hogy látszani fogunk, megtartjuk, amit ígértünk: itt a 27. Budapest Pride Felvonulás várva várt útvonala!” – ez pedig már a mai közösségimédia-bejegyzésükben olvasható, egy térkép kíséretében, amelyen jól látható a július huszonharmadikai rendezvény útvonala.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Budapest Pride (@budapestpride) által megosztott bejegyzés

 

Minden évben gazdag hagyományt ünnepelünk, és ezt idén még tovább fokozzuk. Tavaly olyan jól éreztétek magatokat a Tabánban, és annyira jól sikerült a piknik, hogy idén a végállomás ismét valódi zöldterület lesz! Útvonalunk pedig csodás helyeken kígyózik majd, a Duna pesti partján, világörökségi helyszíneken, a város szívében, ahová tartozunk. Idén is szabadon, lezárások nélkül, a beléptető pontokon bárhol be lehet csatlakozni!” – olvasható a bejegyzésben.

A gyülekező a 13. kerületben, a Dráva utca sarkán lesz, majd a menet a Carl Lutz és az id. Antall József rakparton halad végig, ezt követően elhalad a Parlament mellett, majd a Zoltán utcára fordulunk és a Szabadság téren ér célba, ahol „egy csodás piknikkel, beszédekkel, civil faluval, és egy szuper, szabadtéri bulival” vár mindenkit a Budapest Pride.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin