Itthon

Az LMBTQ közösség jövőjéről beszélgetnek Erzsébetvárosban

 

Hogyan tovább LMBTQ+ közösség? címmel szervez beszélgetést a Színes Erzsébetváros. Január 16-án a Kazimir Bisztróban várják a 18 éven felüli érdeklődőket.

„Az LMBTQ-közösség tagjai az elmúlt években folyamatos politikai hangulatkeltésnek és támadásoknak voltak célpontjai. Mi, a Színes Erzsébetvárosban abban hiszünk, hogy csak akkor lehet Erzsébetváros egy jó hely, ha ott mindenkit tisztelnek és mindenki önmaga lehet. Vendégeinkkel arról beszélgetünk, hogy milyen a magyarországi LMBTQ-emberek helyzete, és arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit fogunk tudni tenni elsősorban az önkormányzati kereteken belül azért, hogy Erzsébetváros egy biztonságos és otthonos hely legyen az LMBTQ-emberek számára, ahol a kerület célzottan figyel az LMBTQ-emberek szempontjaira és próbálja bizonyos mértékig tompítani az országos politikából fakadó problémákat” – írják a Facebookon.

A beszélgetést Lajos Béla, a Színes Erzsébetváros Egyesület elnöke és polgármester-jelöltje vezeti, a vendégek pedig Kövesi Gyöngyi pedagógus, emberi jogi képző, Pál Márton a Szivárványcsaládokért Alapítvány kurátora és Petróczi Zoltán, azaz Lady Dömper lesznek.

A találkozó időpontja 2024. január 16. 19:00 óra, helyszíne pedig a Kazimir Bisztró (1075 Budapest Kazinczy utca 34.).

A részvételt előzetesen a Facebook-esemény oldalán lehet jelezni.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin