Lifestyle

Az Arzenálba költözik a Dirty Cash

 

Az októberi esemény volt az utolsó Dirty Cash buli, melynek a Kazinczy utcai Black Hall adott otthont, ugyanis a klub hamarosan végleg bezár. A változás nemcsak a Black Hallt érinti, hanem a komplexum földszintjén található Madamot is (korábbi nevén Tesla).

Több pletyka is kering a városban az ingatlan jövőjével kapcsolatban. Egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy komoly változás várható a belváros szívében, melyből két opció tűnik reálisnak: ha nem hotel épül az Elektrotechnikai Múzeum udvarán, akkor az Instant-Fogas komplexum egészülhet ki egy új egységgel.

A Dirty Cash szervezői a helyszínváltást újdonságot kínáló lehetőségként élik meg, melyet nagy várakozás előz meg: az Arzenál klubnak egy olyan termét veheti elsőként birtokba a „powerhouse” vonalon mozgó kollektíva, mely az utóbbi három évben üresen állt. Bezárása előtt ebben a teremben zajlottak azok az OMOH bulik, melyekre Menishu is legszívesebben emlékezik vissza.

November 25-én műfajának megfelelő új, indusztriális környezetben tart szezonzárót a Dirty Cash, bár ha igaz a szóbeszéd, a szervezők tartogatnak még az idei évre egy nem várt meglepetést…

Facebook-esemény: Dirty Cash 0006 // (season closing)
Cím: Arzenál (Soroksári út 158/c)
Belépő: 3500 Ft

DIRTY CASH
THE NEXT GENERATION GAY PARTY
ULTIMO POWERHOUSE EXPERIENCE

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin