Hírek

Augusztus 10. – Ismét qLit rapidrandi lányoknak és nőknek!

Van kedved új embereket megismerni? Van kedved olyan új embert megismerni, akivel akár össze is jönnél? Mit szólnál egy gyors randihoz? És többhöz egy este alatt? Gyere, próbáld ki a QLIT által szervezett rapidrandit lányoknak és nőknek!

 

Új leszbikus hang a médiában – Bemutatjuk a qLit.hu-t – Humen Online

A meleg közösség valahogy sokkal zajosabb, feltűnőbb, mint a leszbikusoké. Így van ez Pécsen, Berlinben, Mexikóvárosban és nincs ez máshogy Sydney-ben vagy Székesfehérváron sem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a leszbikus társadalomban ne zajlana az élet, ne lenne igény önszerveződésre, önkifejezésre. Az online média világában e közösségszervezés idén júniusban szökkent szárba.

 

A rapidrandi egy kétórás program, ahol rövid idő alatt egy rakás új emberrel ismerkedsz meg! Legközelebb augusztus 10-én este 7 és 9 között a Jelen Bisztró hátsó termében, és utána is minden hónapban (minimum) egyszer.

Az alkalmak 2500 forintba kerülnek fejenként, amit előre kell elutalni. Ebből egyrészt a szervezők előre bekészítenek fröccsnek valót és sört, hogy legyen miből bátorságot meríteni a randi közben, fedezik a többi felmerülő költséget, és ha marad belőle, a qLit más programjainak a finanszírozását is támogatják.

Hogyan működik?

Először: regisztrálj itt augusztus 3-ig: https://goo.gl/forms/LWcUvIujtJeqPRo63

Ami újdonság: jelentkezésnél bekérik a korodat is, ez alapján fognak titeket két csoportba osztani: 18-30 és 30+ évesek. Ha 27 és 33 éves kor között vagy, akkor kiválaszthatod, melyik csoportba szeretnél kerülni. A csoportokba 14 -14 ember fér be.

Utána: Utald el a regisztrációs díjat, onnantól él csak a regisztrációd, a befizetések sorrendje határozza meg, hogy ki az, akinek biztosan jut majd hely! Ennek részleteit a regisztrációs formban megadott e-mail címedre küldik el.

Majd: gyere el és add önmagad!

 

 

Hogyan néz ki maga az esemény?

Érkezés 18:30 és 18:50 között, ahol rögtön gyors regisztrációval kezdés. 7-ig kötetlen formában beszélgetés, iszogatás.

Ezután: egy asztal, két ember, öt perc, ennyire egyszerű. Aztán csere. Új ember, újabb öt perc, megint csere. Tizenháromszor öt perc magadból másoknak, másoktól csak neked.

Újabb újdonság: amikor a csoportodból már mindenkivel beszélgettél, meglesz az esélyed, hogy azokkal is beszélgess, akik a másik csoportban voltak. Vagy a tiedben, csak nem volt elég belőlük. Háromszor 7 perc, amikor hetes csoportokba rendeződve egy-egy gyors körben még mindenkiről megtudhatsz egy keveset, és magadból is megmutathatsz még egy kicsit.

Amikor kirandiztad magad, közben jegyzeteltél, mérlegeltél, adj le egy papírt nekünk, hogy kik voltak azok, akikkel szívesen belekezdenél a hatodik percbe!

Végül: másnap várd az e-mailt a szervezőktől, mert ha a szimpátia kölcsönös, és a te neved is ott figyel választottad papírján, akkor hajrá, innen már csak rajtatok múlik!

Rapidrandi után pedig további jó sörözést nektek a Jelenben!

Akit érdekel, hogy sikerült az előző két rapidrandi, a qlit.hu beszámolójából megtudhatja!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin