Lifestyle

Anne Hathaway elsírta magát, mikor találkozott RuPaullal

Bizonyára sokan sírva fakadnánk örömünkben, ha lehetőségünk lenne találkozni Anne Hathawayjel, ám ezúttal ő volt az, akiből sikerült előhozni az érzelgős rajongót.

Stephen Colbert legutóbbi vendége talán egyik legnagyobb álmát válthatta valóra, amikor is személyesen mutatta be egymásnak Anne Hathawayt és Charles RuPault – írja a Gay Star News.

Colbert egy igazán ártatlannak tűnő beszélgetést kezdeményezve kérdezte a színésznőt, milyen műsorokat szeret nézni, amivel jobb kedvre derítheti magát. Nos, talán a Trónok harca és a Megszállottak viadala kissé furcsán hangozhatott, ha belegondolunk a megannyi véres jelenetbe, de a RuPaul’s Drag Race említése máris mélyebb érzelmeket váltott ki Hathawayből.

 

 

Uramisten, annyira szeretem ezt a műsort! Nem tudnék rendesen megszólalni, csak annyit mondhatnék, hogy szeretem őt” – érkezett a válasz Anne Hathawaytől, amikor a műsorvezető megkérdezte, mit mondana RuPaulnak, ha találkozhatna vele.

Ekkor varázslatos módon RuPaul jelent meg a színfalak mögül, teljesen ledöbbentve a színésznőt, aki a boldogságtól, hogy kedvencével találkozhat, elsírta magát. Az izgalmán azonban igyekezett túllendülni, és hamarosan máris azt ecsetelte, melyik volt eddig a kedvenc évada a Drag Race során.

A műsor után rajongóik is legalább olyan állapotba kerültek, mint Hathaway RuPaul láttán, és megosztották véleményüket a színésznő szívet melengető reakciójáról: „Ez csak egy újabb ok, amiért imádom Anne Hathawayt, és miért leszek mindig is a rajongója.”, „Soha semmi sem lesz annyira tiszta és őszinte, mint Anne Hathaway reakciója, amikor végre megláthatta RuPault.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin