Életmód

Anne Hathaway elsírta magát, mikor találkozott RuPaullal

Bizonyára sokan sírva fakadnánk örömünkben, ha lehetőségünk lenne találkozni Anne Hathawayjel, ám ezúttal ő volt az, akiből sikerült előhozni az érzelgős rajongót.

Stephen Colbert legutóbbi vendége talán egyik legnagyobb álmát válthatta valóra, amikor is személyesen mutatta be egymásnak Anne Hathawayt és Charles RuPault – írja a Gay Star News.

Colbert egy igazán ártatlannak tűnő beszélgetést kezdeményezve kérdezte a színésznőt, milyen műsorokat szeret nézni, amivel jobb kedvre derítheti magát. Nos, talán a Trónok harca és a Megszállottak viadala kissé furcsán hangozhatott, ha belegondolunk a megannyi véres jelenetbe, de a RuPaul’s Drag Race említése máris mélyebb érzelmeket váltott ki Hathawayből.

 

 

Uramisten, annyira szeretem ezt a műsort! Nem tudnék rendesen megszólalni, csak annyit mondhatnék, hogy szeretem őt” – érkezett a válasz Anne Hathawaytől, amikor a műsorvezető megkérdezte, mit mondana RuPaulnak, ha találkozhatna vele.

Ekkor varázslatos módon RuPaul jelent meg a színfalak mögül, teljesen ledöbbentve a színésznőt, aki a boldogságtól, hogy kedvencével találkozhat, elsírta magát. Az izgalmán azonban igyekezett túllendülni, és hamarosan máris azt ecsetelte, melyik volt eddig a kedvenc évada a Drag Race során.

A műsor után rajongóik is legalább olyan állapotba kerültek, mint Hathaway RuPaul láttán, és megosztották véleményüket a színésznő szívet melengető reakciójáról: „Ez csak egy újabb ok, amiért imádom Anne Hathawayt, és miért leszek mindig is a rajongója.”, „Soha semmi sem lesz annyira tiszta és őszinte, mint Anne Hathaway reakciója, amikor végre megláthatta RuPault.

Previous post

Ellen DeGeneres még nem áll készen maga mögött hagyni műsorát

Next post

Pride témájú kollekcióval érkezik az Adidas