Hírek

Amerikai lelkész: Isten akkor szabadít meg a koronavírustól, ha megszabadulunk a melegházasságtól

A koronavírust sajnos világszerte sok ostoba megjegyzés és összeesküvés-elmélet kíséri. Vannak, akik meggyőződéssel hangoztatják, hogy részben, vagy egészen az LMBTQ-közösség okolható érte – közéjük tartozik például az amerikai elnök bibliaoktatója és az ukrán pátriárka is (bár akad, aki szerint nincs miért aggódni és a járványnál még a transz gyerekek is veszélyesebbek).

Az idén 90 éves lelkész és televíziós személyiség, Pat Robertson azonban tett egy lépést előre, mivel ő a megoldást is tudni véli. The 700 Club című, 54 éve futó műsorában egy néző az alábbi kérdést tette fel: „Hogyan tudna Isten gyógyítani és megbocsátani bűneinket, ha a melegházasság és az abortusz törvényes és oly sokan Izrael-ellenesek. Nem ez akadályozza meg a gyógyulást és a megbocsátást?

 

Pat Robertson

 

Robertson válaszát nem nehéz kitalálni: „Tudod, úgy gondolom, hogy valami nagyon fontos dologra mutattál rá. (…) Hagytuk, hogy ez a szörnyű járvány [ti. az abortusz és a melegházasság] végigsöpörjön társadalmunkon. Nem csoda, hogy Isten bűnösnek tart minket. (…) De a válasz az, hogy meg kell vallani bűneinket és megszabadulni tőlük. Isten ezt követően gyógyít. Nem előtte.

 

Amerikai lelkész: “A melegek kihalnak, hisz nem nemzenek utódokat”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin