Hírek

Egy blogger anyuka szerint van rosszabb a koronavírusnál, például a transz gyerekek

Lori Alexander egy keresztény anyukák körében népszerű amerikai blogger, aki The Transformed Wife című oldalán – figyelmeztető jel, hogy a lap mottója bibliai idézet – tanítja a többi szülőt, hogyan hozzanak józan döntéseket, szeressék és szolgálják férjeiket, szeressék gyermekeiket, valamint törekedjenek a takarékosságra, diszkrécióra és az otthon melegének őrzésére.

 

Lori Alexander és férje

 

A hölgynek a koronavírus okozta riadalomra is természetesen van válasza: vállalja, hogy ő nem az a kézmosó fajta, nem fél a baciktől sem és ez az egész új élethelyzet segít neki még tisztábban látni a sátán valódi munkálkodását bolygónkon.

Sokak számára ijesztő időszakot élünk, de nekünk, Jézus Krisztus követőinek is van okunk az aggodalomra?” – teszi fel a költőinek szánt kérdést, ami a válasz természetesen az, hogy nincs rá okuk. Szerinte Isten ezt a vírust a jó cél érdekében használja fel.

Kultúránk számos eleme jóval rombolóbb hatású mint a vírus, vagy a tőzsde összeomlása, legyen szó abortuszról, a gyermekek nemének megváltoztatásáról, pornográfiáról, vagy szexmunkáról. Talán Isten ezt a vírust a jó cél érdekében használja fel. Figyelmezteti kultúránkat (…) és felnyitja az emberek szemét” – olvashatjuk a keresztény szolidaritás szellemében íródott gondolatait.

Az anyukákat azzal is nyugtatja, hogy egy nap úgyis mind meghalunk, most pedig legalább mindenkinek van egy kis ideje átgondolni az életét.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb