Hírek

Trump bibliaoktatója szerint a koronavírus Isten haragja a homoszexuálisok miatt

100 év kihagyás után az Amerikai Egyesült Államok kormányának ismét van bibliacsoportja és a napokban az azt vezető Ralph Drollinger is megszólalt koronavírus ügyben. A férfi, akinek hittan óráin többek között Mike Pence alelnök, Mike Pompeo külügyminiszter és Betsy DeVos oktatási miniszter is részt szokott venni, blogbejegyzésben fejtette ki, mit gondol a járványról, illetve annak gyökereiről.

 

Ralph Drollinger és neje

 

„Igen, Amerikai Isten haragjának következményeivel szembesül” – írja, kifejtve, hogy öt problémát azonosít okként. Ezek egyike természetesen nem más, mint „a rajongás a homoszexualitásért.” Nyomatékot adva szavainak, idéz is egy, a homoszexualitásról szóló, azt elítélő zsoltárt a Bibliából.

Emellett megkapják a magukét azok is, akik „a környezetvédelem vallását” követik, valamint mindazok a „hitetlenek”, akik beférkőztek az államigazgatásba, az oktatási rendszerbe, valamint a média- és szórakoztatóiparba. Zárásul azonban mindenkit megnyugtat, hogy mindezek ellenére az Egyesült Államok Isten szemében valószínűleg még mindig kedvesebb hely, mint a bibliai Szodoma és Gomorra városai voltak.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin