Gasztronómia

Ahol a legforróbb dolgok történnek – Elindult a Melegkonyha!

Otthonunkban kétségkívül a konyha az a hely, ahol a legmelegebb dolgok történnek – bár sokak vitatják ezt, ők a hálószobát tartják a lakás legforróbb pontjának.

Bármennyire is szomorú, vagy épp örvendetes a hír, mi Ádámmal most a konyhából fogunk rendszeresen jelentkezni, hogy a Melegkonyha videósorozatunk keretében bemutassunk nektek néhány egyszerű ételt, és közben az élet nagy dolgairól, pontosabban különböző LMBTQ témákról beszélgessünk. És még az is lehet, hogy alkalmanként ti fogtok minket megizzasztani, ugyanis várjuk majd a témákat is, amelyekről hallani szeretnétek főzés közben.

Meleg konyha – Pármai sonkás pizza és a legújabb számunk

A Spíler Budából érkező Pármai sonkás pizza 95%-an elkészítve érkezett meg a Humen Media két munkatársához, Erdei Zsolthoz és Kanicsár Ádám Andráshoz. Az elk…

Az első adásokban olyan ételeket mutatunk, amelyeket bárki el tud készíteni otthon – persze, ha van konyhája –, mert különösebb főzési tudomány nem szükséges hozzájuk. De még mielőtt valaki arra gondolna, hogy akkor bizonyára vajas kenyeret kenünk – pedig azt is elég jól csináltuk egy decemberi jótékonysági esemény kapcsán – akkor megnyugtatjuk, hogy ennél sokkal finomabb fogásokat fogunk elkészíteni.

Az ételeket illetően a Zsidai Home lesz a segítségünkre, akik pár hónapja indították új szolgáltatásukat, amelynek keretében otthon is könnyen és gyorsan elkészíthető, pontosabban befejezhető finomságokat szállítanak házhoz.

Ádámmal úgy döntöttünk, hogy az ételeket én, a témákat pedig ő hozza minden alkalommal. Az első adásban így megismerkedhettek a több hónap kihagyás után újra nyomtatásban megjelenő Humen Magazin márciusi témáival, valamint a myHumen programunkkal egyaránt.

Az első adásban valószínűleg még érződik némi izgalom, hiszen korábban egyikőnk se vezetett főzős-beszélgetős műsort, de megígérjük, hogy gyorsan belejövünk, és még viccesek is leszünk majd.

Ha pedig szeretnétek a videóban is szereplő pármai sonkás pizzát vagy további fogásokat otthon is elkészíteni, akkor látogassatok el a Zsidai Home weboldalára (kijelölt napokon elérhető), ahogy a Kifli.hu online szupermarket Bisztró kínálatában (a hét minden napján elérhető) is megtalálhatjátok az ételeket – így akár egy üveg bor társaságában is érkezhet az esti pizza hozzátok.

A legújabb Humen Magazint itt rendelheted meg!

A videó a Daniel Media készítette.

Erdei Zsolt

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin