Hírek

A szexuális oktatás egyenlő a gyermekmolesztálással egy ausztrál szenátor szerint

Az ausztrál törvényhozás felsőházában a héten kezdték tárgyalni a Biztonságos Iskolák (Safe Schools) elnevezésű javaslatot, amelynek célja a szigetországban is egyre jobban elharapódzó iskolai bullying megfékezése. A tervezett program külön foglalkozik az LMBTQ-közösséghez tartozó kiskorúak védelmével, amely sajnos – bár nem meglepő módon – szúrja a politikai paletta egyes szereplőinek szemét.

Ide tartozik Fraser Anning szenátor is, a Katter’s Australian Party (a párt az alapító Bob Katterről kapta nevét) tagja, aki keddi felszólalásában kijelentette: “Ha ötven évvel ezelőtt egy kommunista perverz (finom utalás a jelenleg regnáló baloldali kormányra – a szerk.) azt javasolja, hogy nemzetünk gyermekei a szexuális devianciáról szóló propagandát hallgassanak, valószínűleg felakasztották volna.

 

Fraser Anning szenátor

 

A politikus felszólalásában – amelyet időkeret-túllépés miatt a levezető elnöknek félbe kellett szakítania – ennél is tovább ment, “gusztustalan szemétnek” nevezve a javaslatot. “Tény, hogy iskoláink soha nem voltak még veszélyesebbek, a legnagyobb fenyegetést azonban épp a Biztonságos Iskolák program jelenti.

Meglátása szerint a tervezet arra kényszerítene általános iskolás gyerekeket, hogy homoszexuális szerepjátékokat játsszanak, ami egyenlő az intézményesített gyermekmolesztálással és a gyermekkori ártatlanság elárulásával. Anningnál az is alaposan kiverte a biztosítékot, hogy a program keretében a transzneműségről akarnak tanítani a kiskorúaknak. Az szerinte ugyanis nem más, mint marxista blöff és nem számít ki minek érzi magát, az marad, amilyennek Isten születésekor teremtette.

Ausztráliában az azonos neműek házasságáról 2017 novemberében népszavazás keretében a választópolgárok döntöttek. Az igenek győzelméről szóló cikkünk itt olvasható:

Igen a házassági egyenlőségre Ausztráliában – Lezárult a népszavazás

FRA EU post inject banner
Previous post

Szombaton kiderül, ki lesz az első Mr Magnum!

Next post

Heteken belül kiírják a Barátok Közt két meleg karakterét