Hírek

A Sátán szüleménye a szivárványzászló

Ezzel a meredek kijelentéssel borzolta a kedélyeket a kanadai Jerome Lavigne atya, Calgary város egyik plébánosa, aki nem mellesleg az egyházkerület oktatásért felelős egyházi tisztviselője is.

A római katolikus egyház felkent papja egy szentbeszéd során értekezett a szivárványzászlóról, amely szerinte a “törvénytelenség” megtestesítője, “szakítás a természet törvényeivel.

A Sátán munkája

A beszéd, amelynek központi mondanivalója, hogy a zászló a törvénytelenséget “szimbolizálja, népszerűsíti, terjeszti és védi minden áron” idén februárban hangzott el, azonban csak a napokban került nyilvánosságra és még a helyi katolikus közösséget is megosztotta.

Kinek a mesteri műve mindez? A neve Sátán.” – olvasható továbbá. Mindezen mondatokért Calgary püspöke, William McGrattan úgy tűnik nem volt hajlandó bocsánatot kérni, csupán egy nyilatkozatot adott ki december 18-án, amelyben felszólítja a híveket, hogy éljenek békében egymás mellett, egymást tisztelve korra, nemre, vallásra, kultúrára, szexuális orientációra való tekintet nélkül.

Previous post

Nevetséges bizonyíték alapján tartóztattak le egy indonéz meleg párt

Next post

Kiderült, ki idén az Egyesült Államok legnépszerűbb LMBTQ személye