Hírek

A Sátán szüleménye a szivárványzászló

Ezzel a meredek kijelentéssel borzolta a kedélyeket a kanadai Jerome Lavigne atya, Calgary város egyik plébánosa, aki nem mellesleg az egyházkerület oktatásért felelős egyházi tisztviselője is.

A római katolikus egyház felkent papja egy szentbeszéd során értekezett a szivárványzászlóról, amely szerinte a „törvénytelenség” megtestesítője, „szakítás a természet törvényeivel.

A Sátán munkája

A beszéd, amelynek központi mondanivalója, hogy a zászló a törvénytelenséget „szimbolizálja, népszerűsíti, terjeszti és védi minden áron” idén februárban hangzott el, azonban csak a napokban került nyilvánosságra és még a helyi katolikus közösséget is megosztotta.

Kinek a mesteri műve mindez? A neve Sátán.” – olvasható továbbá. Mindezen mondatokért Calgary püspöke, William McGrattan úgy tűnik nem volt hajlandó bocsánatot kérni, csupán egy nyilatkozatot adott ki december 18-án, amelyben felszólítja a híveket, hogy éljenek békében egymás mellett, egymást tisztelve korra, nemre, vallásra, kultúrára, szexuális orientációra való tekintet nélkül.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin