HírekItthon

Bejgli, szendvicsek és karácsonyi jótékonyság

Magazinunk idén karácsonykor sem felejtett el jótékonykodni, ráadásul olvasóink segítségével segíthettünk megannyi emberen.

2020-ban óriási mérföldkőként ünnepeltük meg a Humen Shop megnyitását, ami aztán idei jótékonykodási akciónk középpontja lett.

A Liberty Collection darabjaként kiadott exkluzív Szamos bejgliket olvasóink nem csak saját maguknak vásárolhatták meg, hanem vásárláskor felajánlhatták, hogy a finomság ne hozzájuk érkezzen, hanem egy gyermekotthon lakói kapják meg. Végül összesen több mint 20 bejgli gyűjt össze adományként, amelyeket a Humen Media ügyvezetője, Erdei Zsolt adott át a Sztehlo Gábor gyermekotthon igazgatójának.

 

Ám itt még nincs vége a jótékonykodásnak. A bejglikből befolyt összegből megannyi élelmiszert vásároltunk, hogy így járuljunk hozzá a Budapest Bike Maffia akciójához, melyben szendvicsekkel látják el a hajléktalanokat. A projekt központjába nemcsak alapanyagokat vittünk, hanem három kollegák, Erdei Zsolt, Germán Henao és Kanicsár Ádám András is beállt szendvicseket gyártani.

 

 

„Szeretet és törődés mindenkinek jár az év 365 napján. Nekünk pedig lehetőségeinkhez mérten felelősségünk segíteni azokon az embereken, akiknek szüksége van rá. Tavasszal a koronavírus-járvány miatt bajba jutott családokért fogtunk össze. Fontos kihangsúlyoznom, hogy egyik jótékonysági akció se sikerült volna a Humen Magazin olvasói nélkül, akiknek nagyon hálásak vagyunk minden felajánlásért” – mondta Erdei Zsolt.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin