Nagyvilág

A queer közösség védelmét ígérte Joe Biden az ENSZ Közgyűlésén

Az Egyesült Nemzetek Közössége (ENSZ) éves Közgyűlésén Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke megfogadta, hogy megvédi az LMBTQIA+ embereket attól, hogy „büntetőeljárás alá vonják vagy erőszakkal támadják őket azért, mert azok, akik„.

A Demokrata Párt politikus szeptember 19-én Volodimir Zelenszkij ukrán államfő előtt mondott beszédet. Ígéretet tett rá, hogy „fenntartja az egyenlő és elidegeníthetetlen jogokat„, miközben elítéli a világban zajló emberi jogi visszaéléseket.

Továbbra is azon kell dolgoznunk, hogy a nők és a lányok egyenlő jogokat élvezzenek és egyenlő mértékben vehessenek részt társadalmukban; hogy az őslakos csoportok, a faji, etnikai, vallási kisebbségek, a fogyatékossággal élők potenciálját ne fojtsa el a rendszerszintű diszkrimináció, hogy az LMBTQI+ embereket ne üldözzék vagy ne kövessenek el erőszakot azért, mert azok, akik„.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GAY TIMES (@gaytimes) által megosztott bejegyzés

 

A 80 éves politikus hozzátette, hogy „ezek a jogok közös emberségünk részét képezik”, és kijelentette, hogy „ha ezek valahol hiányoznak, a veszteségüket mindenhol érezzük”.

Elengedhetetlenek az emberi fejlődés előmozdításában, amely összeköt minket” – folytatta.

 

Ötből négy queer amerikai nem érzi magát biztonságban

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin