Színes

A melegpornós Dakota Payne felcsapott popsztárnak

fotó: Instagram

 

A meleg felnőttfilmesek között nem Dakota Payne az első, aki popsztársággal kacérkodik, pár éve például Allen King is megpróbálkozott ezzel. Túl sok vizet ő sem zavart, de például a My Boy című számát közel 2,5 millió alkalommal azért lejátszották a YouTube-on.

Ez a veszély egyelőre nem fenyegeti Dakota Payne-t, akinek ma debütált a S.A.D. című számhoz készült videoklipje. A szövegileg faék egyszerűségű S.A.D. a Suck a Dick! felszólítást takarja, a videoklipet pedig két verzióban is legyártották. Egyet a YouTube-ra, valamint egy durván korhatáros pornóváltozatot a PornHub-ra.

Nyilván ízlések és pofonok, hogy zeneileg vagy vizuálisan ez a klip és zene mennyire jön be valakinek, részünkről egyelőre a kommenteken jobban szórakozunk. A Payne munkásságát ismerő és felnőttfilmeket fogyasztó célközönségnél egyelőre nem beszélhetünk meleg fogadtatásról:

„A betegességért ötös, a kivitelezésért hármas, az »éneklésért« kettes.”

„A melegeknek épp a majomhimlő-stigmával kell megküzdeniük, meg ezzel a zenének álcázott szarsággal. Az ég irgalmazzon nekünk!”

„Szerintem ez egy remek pályamű lehetne írói vagy rendezői pozícióra a MEN stúdióhoz. De most komolyan, mikor lett valaha is egy melegpornós karrierből sikeres zenei karrier? És mennyi drog kell ahhoz, hogy erről elhiggyük, ez egy jó és élvezhető dal?”

„Szerintem inkább csak akkor nyissa ki a száját, amikor egy farok megy bele. Egyáltalán nem tud énekelni. Ki a franc mondta azt neki, hogy ez jó ötlet?”

„Biztos vagyok benne, hogy a circuit partis haverjai bátorították. Ez történik, ha csak bólogató emberekkel veszed körül magad.”

„Hát ez kínos. Akkor se tudna énekelni, ha az élete múlna rajta.”

„Hol van ez a f@sszopó energia Dakota NextDoor-os jeleneteiben?”

„Ez most videoklip? Vagy pornó? Ez borzalom. Odalett pár agysejtem, miközben ezt néztem.”

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin