Hírek

A melegeket hibáztatja a kaliforniai erdőtüzekért a Fox News hírtévé

A Fox News műsorvezetője, Tucker Carlson és vendége, a nyíltan meleg konzervatív politikai kommentátor, Dave Rubin egyetértettek abban, hogy a jelenleg Kaliforniában tomboló erdőtüzek valószínűleg azért alakultak ki, mert a PG&E közüzemi vállalat inkább arra koncentrál, hogy több meleget és feketét alkalmazzon.

 

Tucker Carlson és Dave Rubin

 

Az erdőtüzek vizsgálata kimutatta, hogy a tűz akkor kezdődött, amikor egy fa ráesett egy távvezetékre, amelyet a PG&E üzemeltet. Carlson a Fox News adásában osztotta meg véleményét, miszerint a PG&E szinte az állam megsemmisítésének metaforájaként lép fel – írja a Pink News.

„Itt van egy közüzem, ami szinte semmit sem tud a saját erőforrásairól, de mindent tud az alkalmazottjairól. Hogyan jutottunk el idáig?”

Erre vendége, Dave Rubin így felelt: A probléma az, hogy jelenleg minden, az egyetemektől a közüzemekig és a politikáig, minden megveszi ezt a nevetségesen progresszív ideológiát, amely azzal törődik, hogy az alkalmazottak az LMBTQ-közösségbe tartozzanak, vagy hogy mennyi fekete tűzoltónk, meg fehér ez és ázsiai amaz van a munkahelyeken. Minden, ami ezen az úton halad, a végén összeomlik.

Erre egy igazán szemléletes példával hozakodott elő, és azt kérdezte a házigazdától, vajon érdekelné-e egy tűzoltó neme, szexuális irányultsága, vagy bármi ezekhez hasonló információ, amikor az életét kockáztatja érte. A válasz egyértelmű volt, és megegyeztek abban, hogy ezeknek semmi köze ahhoz, hogy egy tűzoltó alkalmas-e a feladatára.

Dave Rubin Twitter oldalán is írt a műsorban elhangzottakról, miután rasszistának és homofóbnak bélyegezték meg.

„Azok közül, amiket mondtam, semmi sem volt rasszista vagy homofób. Valójában, nem mintha számítana, de egy férfihez mentem hozzá.”

Rubintól eltérően azonban Carlson korábban nyomasztónak és komolytalannak nevezte a házassági egyenlőség bevezetését, valamint azt mondta, hogy a társadalmi és a biológiai nem közötti különbség elismerésével megszűnnének az egészséges kapcsolatok, és elhoznánk a társadalom pusztulását.

Szinte már menetrendszerűen vártuk a hasonló híreket a kaliforniai erdőtüzek fellobbanásakor, tavaly épp egy lelkész gondolta úgy, hogy Isten a melegek miatt gyújtotta fel Kaliforniát.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin