Színes

A holland induló nyerte a Mr. Gay Europe versenyt

fotó: Facebook / Mr. Gay Europe

Az angliai Alnwick kastély népszerű forgatási helyszín, többek között Harry Potter-filmekben, vagy épp a Downton Abbey sorozatban is szerepelt. Az évente 600 ezer látogatót vonzó kastélyban rendezték az idei Mr. Gay Europe versenyt, amit a 28 éves holland induló, Tim Küsters nyert.

A döntősök egy hetet töltöttek az ódon falak között, hogy minél több pontot gyűjtsenek a győzelemhez. A feladatok között LMBTQ projektet kellett összeállítani, sportversenyen bizonyítani, személyes interjún szerepelni a zsűri előtt, de közösségi médiás kihívással, írásbeli teszttel és online szavazással is gyűltek a pontok az augusztus 26-i döntő előtt.

Küsters után a második a cseh Kevin Drábek lett, a harmadik pedig David Allwood az Egyesült Királyság képviseletében.

A digitális marketinggel és kommunikációval foglalkozó Tim Küsters a személyes interjúban, a projekt prezentálásában és a sportversenyen is első lett, míg a közösségi médiás kihívásban, az online szavazáson és az írásbeli teszten is a harmadik helyen végzett.

A pontok összesítése után a következő egy évben ő viselheti a Mr. Gay Europe címet, ebben az időben pedig a meleg férfiak mentális egészségével és körükben tapasztalható magánnyal szeretne foglalkozni.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mr Gay Europe (@mrgayeurope) által megosztott bejegyzés

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin