Színes

A Heartstopper új évadának hivatalos előzetese elbűvölőbb nem is lehetne

A Heartstopper rajongói ujjonghatnak, ugyanis megérkezett a queer tinisorozat második évadának legújabb, és minden korábbinál hosszabb előzetese!

A régóta várt trailerben Charlie (Joe Locke) és Nick (Kit Connor) szerelmük mézesheteit élvezik, miközben Nick próbálja megtalálni a megfelelő alkalmat arra, hogy biszexuálisként coming outoljon az iskolában. Elle (Yasmin Finney) és Tao (William Gao) továbbra is párkapcsolat és barátság között hezitál, míg Isaac (Tobie Donovan) látszólag kivirágzik. Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) előtt azonban akadályok tornyosulhatnak, előbbi ugyanis elmondja Joe-nak, hogy féltékeny.

 

 

Nick és Charlie az új kapcsolatukban igazodnak el, Tara és Darcy váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao és Elle pedig azon töprengenek, hogy vajon lehetnek-e valaha is többek, mint barátok. A vizsgák a láthatáron, egy párizsi iskolai kirándulás és egy bál megtervezése mellett a bandának sok mindennel kell zsonglőrködnie, miközben az élet, a szerelem és a barátság következő állomásain utaznak keresztül” – olvasható az évad összefoglalójában.

A trailer mellé a Netflix több új fotót is nyilvánosságra hozott, amelyek kattintással teljes méretben is megtekinthetőek.

 

 

Eközben Magyarországon:

 

Reagált a Heartstopper írója a Magyarországon befóliázott könyveire

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin