Itthon

A család az család – A Humen Magazin kisfilmje

A Humen Magazin 2020 szeptemberében egy kiállítás keretein belül mutatta meg, hogy nem a politika és a szerepek szabják meg, hogy mi a család, hanem az emberek közti szeretet. A kiállításon szereplők közül most három család egy kisfilmben is bemutatkozik.

Az 5. Humen Fesztivál keretein belül az Art9 Galériában volt látható magazinunk kiállítása Bielik István képeiből. A képeken különböző családokat ismerhettünk meg – mindegyik más, de mégis mindegyik ugyanolyan, hiszen mindegyikben a szeretet és a megértés köti össze az embereket. A kiállítás keretein belül megismerhettünk szivárványcsaládokat, két apával és két anyával, bejegyzett élettársi kapcsolatban élőket és egy egyedülálló anyát is.

A fotósorozat készültekor forgattunk három interjút is a szereplőkkel, hogy személyesen mesélhessék el, hogy a család az család. Marci és Ádám mindenki számára ismerősök lehetnek – ők együtt nevelik fiúkat, Andrást. Hajnalka és Mariann bejegyzett élettársi kapcsolatban élnek. Zita pedig egyedül neveli kislányát és kisfiát.

Az interjúkat a Humen Magazin újságírója, Kanicsár Ádám András készítette. A vágásért és szerkesztésért köszönet TM-nek!

 

 

A kiállításról a Jelen hetilap is készített videós beszámolót, ami IDE KATTINTVA érhető el.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin