Színes

A 80 éves milliárdos elvette a 30 éves melegpornósztár kedvesét

Forrás: Twitter

Beindultak a pletykagyárak Amerikában, miszerint a milliárdos David Geffen és modell barátja, Donovan Michaels összeházasodtak.

A 80 éves üzletember tavaly decemberben posztolt közös képet a 30 éves férfival, azzal a képaláírással, hogy „Valóban kellemes karácsony!”. Nem sokkal később a kép eltűnt a közösségi médiából.

Roger Friedman, a Fox News riportere szellőztette meg, hogy a pár a hétvégén titkos, kis esküvőn összeházasodott Beverly Hillsben. Más bennfentesek is posztoltak az esküvőről. Ugyanakkor sem Geffen, sem Michaels nem erősítette meg a hírt.

Donovan Michaels egyébként korábban melegpornósként dolgozott Brandon Foster néven. Közös képe a milliárdossal azután törlődött, hogy sasszemű kommentelők azonnal felismerték a modellt és megjegyzéseket tettek pornós múltjára.

Geffennek nem ez az első bonyolult kapcsolata melegpornó-előadókkal. Jarec Wentworth 2015-ös zsarolási pere során derült fény arra is, hogy a milliárdosnak Justin Matthews pornósztárral is volt – fizetős – kapcsolata, és Wentworth szerint Geffen más melegpornósztároknak is fizetett a szexért.

David Geffen az egyik leggazdagabb LMBTQ-személyiség a világon, nem csak számos lemezkiadót alapított, de ő hozta létre a DreamWorks stúdiót is.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Donovan (@donovan_michaels) által megosztott bejegyzés

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin