Lifestyle

Egy borotva, amire mindent rábízhatsz – még az én-időt is

Nemrég szembejött velem egy mém az Instagramon: csalódott, ideges arckifejezés a képen, alatta a szöveg: “amikor leborotválod, leradírozod és hidratálod minden testrészed, majd jön egy mit szólnál inkább a holnap estéhez üzenet”. Több mint ismerős volt a szituáció: órákig készülsz, hogy a legjobb formádat hozd, végül egyedül maradsz a kanapén a tökéletesre csiszolt megjelenéseddel. Idegőrlő helyzet.

Mi lenne azonban, ha fordítanánk a dolgon? Ha nem a másik kedvéért kezdenénk bele a szépítkezésbe, a legalább két óra hosszáig tartó wellness-szeánszba, hanem pusztán azért, mert nekünk esik jól. Mert sokkal magabiztosabbak leszünk tőle a végén, a folyamat során pedig a lelkünk is szivárványba borul. Ha már lazán csak én-időnek nevezzük ezeket a napi rutinból kiszuszakolt félórákat, mi lenne, ha valóban arra koncentrálnánk, hogy saját magunkról szóljon a procedúra?

Kipróbáltunk ehhez egy szuper társat, a Philips One Blade Face + Body borotvát, ami bármilyen hosszúságú szőrzetet trimmel, formáz és borotvál. Az első jó pont új társunknak a bajban már a leírás alapján rögtön jár. Hiszen ne tagadjuk: ínséges, magányos időszakokban kevéssé vagyunk szőrözősek, ki foglalkozik ilyenkor a hosszúsággal… Mármint a szőrzet hosszúságára gondolunk, természetesen! Koncentrálj, ez most az én-idő!

 

 

A második jó pontot szintén ujjongva adtuk meg. Ez a szerkezet ugyanis minden testrész borotválására alkalmas, kezdheted az arcoddal, elidőzhetsz a mellkason, lejjebb csúszhatsz, még lejjebb… Na de állj! Rendezzük gondolatainkat, még mindig a borotválásról van szó! A Philips forradalmi újdonságával attól sem kell félned, hogy megvágod az érzékenyebb felületeket, mivel bőrvédővel ellátott pengét is tartalmaz, és nem vág annyira közel a bőrfelszínhez, mint a hagyományos borotva.

Sőt, borostafésű és testszőrzetfésű is jár hozzá. Így ha éppen szív alakú formát szeretnél borotválni a mellkasodra, mert megihletett a magányosnak induló este, amiről végülis kiderült, hogy egy kis zene, egy jó bor és a megfelelő szépészeti feltételek mellett önmagadat is remekül elszórakoztatod, annak sincs akadálya, hogy milliméter pontos kontúrokat rajzolj a kétoldalú pengével, majd a szálakat tökéletesre fésülgesd.

 

 

Egyszóval könnyebb, kényelmesebb borotválkozásélményt kapsz. Hogy az én-idő végén tökéletes simasággal, éles kontúrokkal megrajzolt, csábító arcszőrzettel, elégedetten és hidratálva, de mégiscsak lógva hagyva maradunk a kanapén egy fürdőköpenyben? Éppen jó alkalom arra, hogy jobbra vagy balra húzzuk azokat, akik még nem tolták el a randit holnap estére!

 

 

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin