Lifestyle

Ricky Martin alig alszik kislánya születése óta

Az idei Golden Globe-díjátadón (ahol több fontos LMBTQ győzelem született!) kapták mikrofonvégre Ricky Martint, akinek alig néhány nappal ezelőtt született meg kislánya, Lucia.

Így talán nem meglepő, hogy több újságíró is a kis jövevényről kérdezte és az énekes nem tagadta: egy csecsemő mellett nem sok idő jut pihenésre!

15 napja nem aludtam. Senki nem alszik a házban, ami nagyon király. Őrület, de csodálatos. Olyan boldog vagyok!” – mesélte. Hozzátette, imádja énekesi karrierjét, de 12 éves kora óta egy olyan nyugodt családi környezetről álmodozott, mint amilyen most megadatott neki férjével, 8 éves ikerfiaival és lányával, aki mint kiderült egy napon született vele.

https://www.instagram.com/p/BsTs7rgnBzl/?utm_source=ig_web_copy_link

Semmi sem hasonlítható ahhoz, mint amikor hazaérve nyitod az ajtót és a gyermekeid rohannak felét, azt üvöltve, hogy Apa! Apa!

Ricky Martin szerepel az American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace című sorozatban, amely az idei Golden Globe-on elvihette a Legjobb rövid sorozatnak járó díjat. Alkotója, Brad Simpson kiemelte, hogy az elhunyt divattervezőt érintő homofóbia jelenleg is él a világban, és harcolni kell ellene.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin