Hírek

Ruby Rose, az új Batwoman az LMBTQ közösségnek ajánlja szerepét

Az Orange Is The New Black genderfluid sztárja még idén debütál a mindenki által jól ismert képregény-karakter, Batwoman szerepében, de ő a nagy pillanat mellett inkább az LMBTQI reprezentáció fontosságát hangsúlyozza ki.

Ruby Rose augusztusban jelentette be, hogy megkapta a DC egyik karakterének szerepét, amely olyan crossover epizódban tűnik majd fel, amelyben a készítők ötvözték a Flash, az Arrow és a Supergirl sorozatokat.

 

Ruby Rose Batwoman szerepében

 

Batwomant először úgy ismerhette meg a közönség, mint Batman alkalmi romantikus partnere. 2006-ban azonban újra a köztudatba került az immár nyíltan leszbikus, zsidó gyökerekkel rendelkező szereplő.

Amikor Ruby Rose-t új szerepéről kérdezték, a színésznő elárulta, hogy nagy álma teljesülhetett e lehetőséggel, hiszen mindig is az a személy akart lenni, akire fiatalabb korában szüksége lett volna. Úgy érzi, ezzel sokat adhat a világnak, új szerepével az LMBTQI-közösséget szeretné büszkévé tenni.

Nem beszélhetek mindenki nevében, aki az LMBTQI-közösségbe tartozik, de tudom, hogy egy ember győzelme az egész közösségnek jelenthet győzelmet.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin