Színes

41 évesen bújt elő a Tuti gimi sztárja, Sophia Bush

 

Sophia Bush a Glamour magazinban publikált írásával megerősítette, hogy queer párkapcsolatban él. A színésznőt itthon a Tuti gimi és a Bűnös Chicago című sorozatok főszereplőjeként ismerhetik a nézők.

Bush tavaly férjhez ment Grant Hughes üzletemberhez, de nagyon hamar be is adták a válást – a színésznő úgy érezte, valami nem stimmel. Azt mondja, a társadalmi elvárásoknak megfelelően mosolyogva férjhez ment, miközben belül marcangolta a tudat, hogy ennek mégsem kellene megtörténnie. A színésznő szerint nagyon félelmetes érzés először kimondani, ha nem boldog az ember egy párkapcsolatban, de muszáj megtenni.

Már javában zajlott a válás, amikor közelebb került a szintén válófélben lévő egykori profi focistához, Ashlyn Harrishez, akit 2019 óta ismert.

„Nem tudom, hogy mondhatnám másképp, mint hogy nem vettem észre, amíg észre nem vettem. És azt hiszem, nagyon könnyű nem észrevenni valamit, ami már régóta előtted van, ha soha nem tekintettél rá lehetőségként, és soha nem tekintettek rád sem lehetőségként” – írta.

Az első randevújukat – egy négy és fél órás étkezést – élete „egyik legszürreálisabb élményének” nevezte. „Egy szikrázó pillanatig úgy éreztem, hogy talán az univerzum összeesküdött értem” – mondta.

Bush úgy véli, sajnálatos, hogy még 2024-ben is coming outolni kell, de Amerikában az utóbbi években olyan riasztó méreteket öltött a homofób és transzfób törvényjavaslatok száma, valamint a közvélemény uszítása az LMBTQ közösség ellen, hogy fontosnak tartja „megadni a coming outnak azt a tiszteletet és elismerést, amit megérdemel” – mondta.

„Annyi biztonságot, tiszteletet és szeretetet tapasztaltam a queer közösségben szövetségesként egész életemben, hogy amikor magam is tagja lettem, már úgy éreztem, hogy ez az otthonom. Azt hiszem, mindig is tudtam, hogy a szexualitásom egy spektrumon létezik. Jelenleg úgy gondolom, hogy a szó, ami a legjobban meghatározza ezt, az a queer. Igazából nem tudom kimondani mosolygás nélkül. És ez nagyon jó érzés.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin