Itthon

Zine készítéssel vár a queer alkotói klub következő alkalma

Február 29-én, csütörtökön második alkalommal szervezi meg a Háttér Társaság a queer alkotói klubot. Az első alkalom a gyöngyfűzésről szólt, míg a következő eseményen zine készítésével tölthetik el az estét a résztvevők.

A zine (ejtsd: zín) egy kis példányszámú, saját kiadású magazin, ami szólhat bármiről, ami téged érdekel, vagy fontos neked. Lehet verseskötet, illusztrációk gyűjteménye, képregény, receptkönyv, felhívás, manifesztó, személyes vallomás, információs füzet, térkép, egyedi alkotás, vagy bármi, amit bele tudsz sűríteni pár apró oldalba. A klub elején beszélgetni fogunk kicsit a zine-ek történelméről, eszköztáráról, és segítünk inspirálódni, illetve megtalálni a legjobb formát a mondandód megjelenítéséhez. Alkossunk együtt, és fedezd fel velünk hogyan lehet a zine az aktivizmus és az önkifejezés eszköze!” – olvasható az esemény leírásában.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Háttér Társaság (@hattertarsasag) által megosztott bejegyzés

 

Itt található néhány zine gyűjtemény annak, aki inspirálódni szeretne:  1    2    3

Időpont: Február 29. 18:00-21:00
Jelentkezési határidő: Február 19.
Regisztrációs link itt.

A budapesti helyszínről az esemény előtti héten a megadott e-mail címen értesítenek a szervezők. 18 év alatt szülői beleegyező nyilatkozat kitöltésével tudsz részt venni az eseményen!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin