Kultúra

Whoopi Goldberg transz realityt indít

Strut címmel transz realityt indít Whoopi Goldberg az Oxygen csatornán. A show a világ első transznemű modellügynökségén, a Slay Model Managementen keresztül mutatja be egy csapat manöken mindennapjait.

A színésznő a People-nek küldött közleményében azt írja: „Ez a show jelen pillanatban nagyon fontos, mivel bár sokkal közelebb áll a társadalom a transzneműekhez, és továbbra is egyre közeledik, a transznemű szó még mindig sokaknál hisztériát válthat ki.”

wg_640x345_acf_cropped

Goldberg kiemelte, hogy a show nem a sztereotípiákra fog építeni, hanem azt hivatott bemutatni, hogy a többi emberhez hasonlóan a transzneműek is ugyanazokkal a problémákkal néznek szembe nap mint nap. „A néző akár azt is felfedezheti majd a műsorban, hogy  már találkozott transznemű emberrel az életében, sőt, még interakcióba is került vele, csak fel sem tűnt neki” – írta a színésznő.

Habár Whoopi Goldberg csak executive producere lesz a műsornak, a következő tévés évadban az ABC egyik sorozatában láthatjuk majd. A When We Rise című széria a melegjogi mozgalom kialakulását fogja bemutatni. A színésznő San Francisco egészségügyi hivatalának első nyíltan leszbikus  munkatársát fogja megformálni. A minisorozatot a 2017-es midseasonban fogják bemutatni.

laverne-cox-whoopi-goldberg-facebook

Ha már itt tartunk: múlt héten volt az upfronts, azaz az amerikai országos csatornák hatalmas prezentációk kíséretében bemutatták új sorozataikat. A CBS -ez nagyjából az amerikai közszolgálati adó- Doubt címen egy jogi drámát fog bemutatni. Ez annyira nem meglepő, a csatornának sok ilyen fajta szériája van. Ami viszont érdekes ebben, hogy országos adón ebben a sorozatban fog transznemű színész transznemű karaktert játszani. A Laverna Cox által megszemélyesített szereplőről sokat nem lehet tudni, de valószínűleg a főhős egyik közeli barátja lesz.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin