Kultúra

Videó: itt az új Rocky Horror Picture Show első előzetes

Januárban nyilvánosságra hozták a színészek listáját, májusban pedig megnézhettük az első fotókat a készülő remake szereplőgárdájáról. Most pedig végre mozgókép formájában is megleshetjük, milyen lesz a film. 

000226026_laverne-cox-ben-vareen-the-rocky-horror-picture-show-zoom-2602eeb8-08ac-40ad-aa47-5c41ae9f4b4f

Egy nagy klasszikust újraforgatni mindig kockázatos dolog, azonban a Rocky Horror Picture Show készítői szemmel láthatóan mindent megtettek azért, hogy új élményt adjanak majd a nézőknek. A sztárokkal tűzdelt alkotás a kiváló alakítások és a színes látványvilág segítségével szándékozik meghódítani a régi és az új rajongók szívét.

A legtöbb kritika Laverne Cox szerepeltetését kérdőjelezte meg, mivel sokak szerint nem egy transznemű színésznőnek kellene játszania egy transzvesztita férfi szerepét. Azonban vannak olyanok is, akik szerint az a helyes, hogy egy – bármilyen értelemben – transz karaktert transz színész formáljon meg.

Félretéve a negatív kommenteket, Laverne Cox elmondta: „A Rocky Horror szent dolog sokak számára. Ez a leghosszabb ideje moziban futó film, amit valaha forgattak. Az emberek 41 éven át minden egyes nap képesek voltak a világ valamely pontján ezt nézni.”  

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin