Hírek

Válik a 4 Non Blondes leszbikus énekesnője

 

Az amerikai producer és színésznő Sara Gilbert beadta a válókeresetet, így hat év után véget ér házassága a dalszerző-szupersztár Linda Perry-vel. A People tudósítása szerint a pénteken beadott dokumentumokban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kéri a válást, a Los Angeles-ben iktatott papírok szerint a pár már augusztus óta nem él együtt.

A 44 éves Gilbert a Rosanne című sorozat gyerekszínészeként futott be, bár nálunk leginkább az Agymenők sorozatból lehet ismerős – az első évadokban ő alakította Sheldon ellenlábasát, Leslie Winkle-t, de ezen kívül számos sorozatban játszott.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sara Gilbert (@thesaragilbert) által megosztott bejegyzés,

 

2011-ben kezdtek randizni Linda Perry-vel, a kilencvenes évek egyik ikonikus zenekara, a 4 Non Blondes énekes-frontemberével. Perry a zenekar 1994-es felbomlása után két lemezkiadót is alapított, és dalszerzőként a legnagyobbak közé emelkedett. Olyan slágereket írt, mint például a Beautiful (Christina Aguilera), a What You Waiting For? (Gwen Stefani), vagy a Get The Party Started (P!nk), összesen négyszer jelölték Grammy-re dalszerzői munkássága miatt, de Adele, Alicia Keys, vagy James Blunt lemezein is közreműködött, tavaly pedig Dolly Partonnal dolgozott a Jennifer Aniston főszereplésével készült Dumplin’ – Így kerek az élet filmzenéjén.

Gilbert és Perry 2014 márciusában házasodtak össze, és Hollywood legbefolyásosabb leszbikus párjaként tartották számon őket, akik házasságával két szórakoztatóipari ág kapcsolódott. Egy közös gyerekük van, a négy és fél éves Rhodes Emilio, valamint közösen nevelték a Gilbert előző kapcsolatából származó 15 és 12 éves gyerekeket.

A válás során főleg a gyerekek elhelyezéséről kell dönteni, a beadott dokumentumok szerint egyikük sem tart igényt tartásdíjra, így valószínűleg anyagi jellegű vitáik nem lesznek a válás során.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin