Kultúra

Ünnepi különkiadással lepi meg rajongóit a RuPaul’s Drag Race

November elsején a VH1 hivatalosan is bejelentette: december hetedikén, pénteken a RuPaul’s Drag Race drag queen tehetségkutató műsor nyolc korábbi versenyzője visszatér a képernyőre, hogy megmérkőzzön egymással az első Drag Race Xmas Queen címért.

Nyolc közönségkedvencnek szurkolhatunk majd: Eureka O’Hara (9. és 10. évad), Jasmine Masters (7. évad), Kim Chi (8. évad), Latrice Royale (4. évad és All Stars 1. évad), Mayhem Miller (10. évad), Shangela (2. és 3. évad, All Stars 3. évad), Sonique (2. évad), valamint Trixie Mattel (7. évad és All Stars 3. évad győztese). A zsűriben RuPaul és Michelle Visage mellett Siedah Garrett énekes, dalszöveg-író foglal majd helyet.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RuPaul’s Drag Race (@rupaulsdragrace) által megosztott bejegyzés,

 

„Egyedülálló, ünnepi hangulatú epizód tele elképesztő meglepetésekkel, fantasztikus divatmomentumokkal és Todrick Hall által koreografált előadásokkal” – olvasható a csatorna sajtóközleményében. A show több eleme is RuPaul két, karácsonyi hangulatú albumára, a Slay Belles-re és a Christmas Party-ra épül majd.

RuPaul hozzátette, hogy a különleges rész egyben az ő köszönetnyilvánítása is minden korábbi versenyző felé, amiért szeretetet, nevetést és fényt terjesztenek szerte az Egyesült Államokban és a világban.

2015-ben már volt egy hasonló ünnepi különkiadás RuPaul’s Drag Race: Green Screen Christmas, bár az tét nélküli volt. Abban akkor olyan legendás versenyzők tértek vissza, mint Alyssa Edwards (5. évad és All Stars 2. évad), Laganja Estranja (6. évad), Latrice Royale, Raja (3. évad győztese) és Shangela.

Alyssa Edwards nemrég saját sorozatot kapott a Netflixen:

https://humenonline.hu/kulon-sorozatot-kap-a-rupauls-drag-race-sztarja/

A tehetségkutató verseny pedig hatalmasat tarolt az idei Emmy-gálán:

https://humenonline.hu/tarolt-a-rupauls-drag-race-az-emmy-galan/

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin