Kultúra

Újabb YouTuber coming outolt, ezúttal videóklipben

Aki látta már Joey Graceffa bármelyik videóját, annak körülbelül három másodperc volt, mire először felmerült benne a kérdés: ez a srác nem meleg véletlenül? Joey követői most már nyolc éve találgatják az interneten, hogy mi lehet az igazság, és ezek után ő is úgy döntött, hogy felvállalja szexuális orientációját a nagyvilág előtt.  

maxresdefault

A „Don’t Wait” című zeneszámhoz készített videóklipben, amit Joey a 24. születésnapja alkalmából múlt vasárnap tett fel a csatornájára, hercegnek öltözve küzd meg goblinokkal és boszorkákkal, a végén pedig rátalál a szőke – vagyis ebben az esetben barna – hercegre is. Mindeközben pedig a való élet „démonjaival” is megküzd egy párhuzamos történetben.

Joey elmondta követőinek: „Remélem, hogy legalább néhány embernek segíteni tudok, akik hasonló dolgokon mennek keresztül, mint én, és ettől egy kicsit jobb lesz a világ. Miután nyolc éve mindenki erről beszél a YouTube-csatornámon, ezért hihetetlen érzés, hogy végre mindenki előtt megnyíltam.” Joey-t YouTuber barátai – a brit Alfie Deyes, valamint az ugyancsak meleg Tyler Oakley és Connor Franta – és rajongói kommentáradatban biztosították támogatásukról és szeretetükről.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin