Színes

Transz színésszel erősít az Elit csapata

 

Aki azt gondolta, hogy nem lehet ennél is queerebb a Netflix sikersorozata, az Elit, akkor ideje bemutatnunk azt az új szereplőt, aki a széria hatodik évadában érkezik.

Az Elit hivatalos Instagram oldala tette közzé a napokban a hírt, miszerint nem csupán öt új karakterrel bővül a spanyol tinidráma, hanem egyiküket egy transz színész, Ander Puig alakítja.

Számára különösen fontos a 2022-es év: a spanyol RTVE idén mutatja be a főszereplésével készült „Ser o no ser” (Lenni vagy nem lenni) című sorozatot is. A vígjátéki elemeket sem nélkülöző sorozat egy középiskolai színjátszó körben játszódik, ahol a transznemű diák a társaihoz hasonlóan arról álmodozik, hogy egyszer híres színész lesz.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ander (@anderpuig)

 

Persze, nem ez az első alkalom, hogy az Elitben LMBTQ-karakterek tűnnek fel, hiszen már az előző évadokban is egyre több szerepet kaptak ezek a történetszálak: a rajongók által csak Omander néven emlegett Ander és Omar szövevényes szerelmi kapcsolata is már az első évad óta tartja izgalomba a nézőket.

Bár a 2018-ban debütált sorozat következő évada várat még magára, a hírek szerint az ötödik évad után nem sokkal a hatodik is felkerül majd a Netflixre.

 

 

 

A képernyő elé szögezve – Kedvenc LMBTQ sorozataink – 1. rész

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin